Over mij

 Ondernemend, daadkrachtig, doelgericht en veelzijdig…

Mijn naam is Corine Peek-Fokker en ik ben opgegroeid op het melkveebedrijf van mijn ouders in De Meern. Van jongs af aan ben ik ook bij het bedrijf betrokken. Sinds 2007 exploiteer ik samen met mijn man een melkveebedrijf in het Betuwse Herveld. Mijn affiniteit met en kennis van de agrarische sector en in het bijzonder van de melkveehouderij, is daarmee dan ook groot.

Na mijn studie Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, richting financial accounting, ben ik voor mijn afstudeeropdracht terecht gekomen bij een advies- en accountantskantoor. Tijdens het afstuderen ben ik er vervolgens in dienst getreden.

Gedurende mijn periode daar heb ik veel ervaring op gedaan met het opzetten en uitvoeren van projecten op de snijvlakken marketing, communicatie en organisatiestrategie voor de agrarische markt. Tevens heb ik als accountmanager gewerkt en heb ik de studie tot belastingadviseur (RB) succesvol afgerond.

In 2012 ben ik als zelfstandige met Fokker Dienstverlening & Projecten gestart. Zo kan ik ons melkveebedrijf en het moederschap combineren met werk dat ik leuk vind. En wat ik leuk vind is voor agribusiness partijen en/ of andere (agrarisch) ondernemers op ondernemende wijze uitvoering geven aan:

  • projectmanagement en/ of ondersteuning
  • bedrijfsplannen en financieringsplannen
  • management en administratieve ondersteuning

…dit ben ik!

Nieuwsgierig geworden? Bel 06-106 691 55 of stuur een mail naar corine@fokkerprojecten.nl !